Een kleine samenvatting van de reis van ons leven

Inmiddels zijn we weer helemaal gewend aan het leven in Nederland. We hebben de gehele maand september nog kunnen genieten van een echte Nederlandse zomer! Ik meer dan Els, want ik had toch nog niks anders te doen. Ook zijn we erg blij dat we iedereen weer gezien hebben! Maar om nog één keer met een grote glimlach terug te kijken, nu het volgende…

7 maanden lang hebben wij ons door Zuid-Amerika bewogen. En dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Daarom willen we jullie een klein overzicht geven van onze reis in de vorm van de volgende feitjes.

Wij hebben 13 keer gevlogen, 47 busritten van minimaal 4 uur gehad waarvan 10 nachtbussen, 10 dagen in de auto doorgebracht, 3 dagen en nachten op een boot geleefd, 72 verschillende hostels/hotels beslapen, 210 selfies gemaakt (zie video), meer dan 60 plaatsen en 7 landen bezocht. Om dit alles te bereiken hebben we ongeveer 52000 kilometer afgelegd. Op bijna elke plaats die we bezocht hebben staat een puntje in de onderstaande map.

Nog eenmaal bedankt voor al jullie enthousiaste en lieve reacties!

 

8 gedachtes over “Een kleine samenvatting van de reis van ons leven”

  1. Indrukwekkende opsomming maar je bent de 210 selfies nog vergeten?
    Maar alle gekheid op een stokje, ik denk dat ik niet alleen voor me zelf spreek als ik zeg dat ik enorm genoten heb van jullie reis verslagen, jullie hebben ons op die manier mee genomen in jullie geweldige avontuur!!! Dus jullie ?stikke bedankt!!!

  2. We hebben echt genoten van jullie heel trouwe en leuk geschreven verhalen, wat een avontuur! We hopen dat jullie inmiddels je draai weer gevonden hebben in Utrecht.

  3. Marc en Els wat hebben jullie een gaaf avontuur gehad! Ik vond erg leuk om de afgelopen maanden met jullie mee te lezen, ik kan me voorstellen dat het even wennen is om weer terug te zijn in NL.

  4. Há die Marc en Els,
    Superleuk al die verhalen en ervaringen die we hebben gelezen van jullie tijdens DE reis van jullie leven!! Je beleeft en leeft als toeschouwer mee. Lekker enthousiast en inspirerend was en is het! Deze ervaringen nemen jullie toch maar mooi mee…….it’s in the pocket…. dit neemt niemand jullie meer af!!
    Liefs Kees en Erica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.